marți, noiembrie 5, 2024

VIDEO. Apogeu al penibilităţii la Casa Albă! Prefectul copy-paste! „Păpuşel” a copiat mesajul de felicitare al vicepreşedintelui CJ Argeş, cu ocazia aniversării Armatei a II-a!

Custom ad 1

Silviu Iordache, prefectul Judeţului Buzău, a reuşit încă o dată să se facă de râs şi să-şi demonstreze limitele profesionale. După ce a venit cu Porsche-ul în prima zi de muncă şi l-a parcat fix în faţa Casei Albe, după ce a retras acreditarea unui jurnalist pentru că acesta a râs într-o conferinţă de presă, „Păpuşel” loveşte din nou, de data aceasta în online.

Zilele trecute, mai precis pe 18 august 2021, s-au aniversat 105 ani de la înființarea Armatei a 2-a, prilej cu ocazia căruia Divizia 2 Infanterie „Getica”, a organizat pe Calea Eroilor din Buzău o ceremonie militară și religioasă, la care au luat parte reprezentanţii bisericii, ai Primăriei Buzău, ai Consiliului Judeţean Buzău şi Silviu Iordache, cel mai înalt reprezentant al Guvernului României în frumosul nostru judeţ.

Ulterior, după ceremonie, oficialii prezenţi au transmis prin intermediul platformelor de socializare înalta lor consideraţie, respect şi urări de bine alături de fotografii de la eveniment.

Pe contul oficial de Facebook al lui Silviu Iordache, care numără mai puţine aprecieri decât cetăţenii care alcătuiesc o asociaţie de proprietari, a apărut următorul mesaj:

Captură de ecran a paginii lui Silviu Iordache. Sursă: Liber în Buzău
Captură de ecran a paginii lui Silviu Iordache. Sursă: Liber în Buzău

Ulterior, după ce potrivit Opinia lu` Bîscă a fost dat în fapt de televiziunea locală Campus TV Buzău, prefectul şi-a modificat postarea, apoi a şters-o şi a revenit cu alta, fără citatul copiat în întregime de la vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Marius Nicolaescu.

Captură de ecran a paginii lui Marius Nicolaescu, preşedintele CJ Arges. Sursă: Liber în Buzău
Captură de ecran a paginii lui Marius Nicolaescu, vicepreşedintele CJ Arges. Sursă: Liber în Buzău
În rândurile următoare este definiţia plagiatului. Lasăm concluziile la latitudinea cititorilor.
PLAGIÁT1, plagiate, s. n. Acțiunea de a plagia; plagiere.  (Concr.) Operă literară, artistică sau științifică a altcuiva, însușită (integral sau parțial) și prezentată drept creație personală. [Pr.: -gi-at] – Din fr. plagiat.
Plagiatul reprezintă însușirea ideilor, metodelor, procedurilor, tehnologiilor, rezultatelor sau textelor unei alte persoane, indiferent de calea prin care acestea au fost obținute, prezentându-le drept creație proprie.
Plagiatul este considerat o lipsă de cunoștințe academice și o încălcare a eticii jurnalistice. Este supus unor sancțiuni, cum ar fi penalizări, suspendarea și chiar exmatricularea din școală sau muncă.
Cuvântul „plagiat“ vine din latinescul „plagium“, care se traduce prin „a vinde altora sclavi furați sau care nu aparțin vânzătorului“. Termenul și-a păstrat până acum sensul originar, pentru că el este, din punct de vedere semantic, sinonim cu furt.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole