Agora imagini

Agora Buzău oferă clienților săi o colecție de imagini care pot fi utilizate pentru ilustrarea diferitelor forme de conținut jurnalistic, cum ar fi știri, articole, emisiuni, postări, montaje, materiale, reportaje, analize și editoriale. Scopul acestor imagini este să ajute la informarea publicului larg cu privire la evenimente și subiecte de interes.

Agora Buzău pune la dispoziție două modalități de achiziționare a imaginilor disponibile: printr-un abonament sau prin plata singulară a fotografiilor, efectuată prin intermediul platformei online. Abonamentul este soluția ideală pentru redacțiile care publică periodic un număr mare de articole și oferă o modalitate de acces rapid și facil la o colecție vastă de imagini. Prețul și condițiile de utilizare a imaginilor variază în funcție de abonament și sunt negociate și incluse într-un contract între cele două părți.

Pe de altă parte, clienții care nu au nevoie de acces permanent la fotografiile din colecția Agora Buzău pot achiziționa imagini prin intermediul platformei online, prin efectuarea unei plăți singulare. Prețul imaginilor variază în funcție de tipul și dimensiunea acestora, iar utilizatorii trebuie să respecte condițiile de utilizare specificate pentru fiecare imagine.