miercuri, iulie 17, 2024

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău: ”Cu încă un pas mai aproape de a avea gaze pe Valea Buzăului!””

Custom ad 1

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, a anunțat în cursul acestei săptămâni un progres semnificativ pentru dezvoltarea infrastructurii de gaze naturale în regiune. „Cu încă un pas mai aproape de a avea gaze pe Valea Buzăului!”, a declarat domnul Neagu, exprimându-și entuziasmul pentru acest proiect important.

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău: ”Cu încă un pas mai aproape de a avea gaze pe Valea Buzăului!””
Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău: ”Cu încă un pas mai aproape de a avea gaze pe Valea Buzăului!””

În cadrul declarației sale, președintele Consiliului Județean Buzău a anunțat semnarea Certificatului de urbanism pentru proiectul „Conductă de transport gaze naturale pe Direcția Bărbuncești-Măgura-Pătârlagele-Pănătău.” Acest pas reprezintă o etapă crucială în realizarea unui proiect esențial pentru comunitățile locale de pe Valea Buzăului.

Realizarea conductei de transport gaze naturale va aduce multiple beneficii locuitorilor din Bărbuncești, Măgura, Pătârlagele și Pănătău, inclusiv:
– Îmbunătățirea calității vieții: locuitorii vor avea acces la o sursă de energie mai eficientă și mai curată.
– Dezvoltare economică: facilitarea accesului la gaze naturale va atrage investiții și va sprijini dezvoltarea afacerilor locale.
– Protecția mediului: utilizarea gazelor naturale va reduce emisiile poluante comparativ cu alte surse de energie.

Petre Emanoil Neagu a subliniat angajamentul Consiliului Județean Buzău de a sprijini și accelera proiectele care aduc beneficii directe comunităților locale. „Semnarea acestui certificat de urbanism marchează un pas important în direcția modernizării infrastructurii noastre energetice. Suntem dedicați să asigurăm dezvoltarea sustenabilă și prosperitatea regiunii noastre”, a adăugat domnul Neagu.

Proiectul „Conductă de transport gaze naturale pe Direcția Bărbuncești-Măgura-Pătârlagele-Pănătău” reprezintă un exemplu concret al eforturilor depuse de autoritățile locale pentru a îmbunătăți viața cetățenilor din Valea Buzăului. O dată cu semnarea Certificatului de urbanism, Consiliul Județean Buzău face un pas esențial spre realizarea acestui proiect strategic, aducând regiunea mai aproape de un viitor mai prosper și sustenabil.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole