VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

PSD Buzău continuă să manifeste un comportament abuziv, similar lumii interlope, trimițându-și „locotenenții” în primăriile liberale, acolo unde consilierii locali PSD pare că nu reușesc să-și impună ordinele de partid.

O astfel de situație a avut loc la Beceni, unde, la ședința de Consiliu Local, a apărut vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Petre (PSD) supraveghind buna desfășurare a ședinței, care avea pe ordinea de zi, votul pentru desemnarea viceprimarului comunei Beceni.

Pe lângă faptul că spațiul, în care, abuziv, consilierii locali PSD au decis organizarea ședinței de consiliu local, NU respecta restricțiile impuse de Guvernul României referitoare la distanțarea socială obligatorie în pandemie, nu ne explicăm nici apariția domnului Petre, care nu avea ce să caute la o ședință la care nu fusese invitat de primar.

În aceste condiții, adresăm public, președintelui CJ Buzău, Emanoil Neagu, o serie de întrebări la care așteptăm cu celeritate răspunsuri:

Cu ce scop și cărui fapt i se datorează prezența domnului Adrian Petre, vicepreședintele CJ Buzău, subalternul duneavoastră, la ședința Consiliul Local de la Primăria Beceni?

Domnul Petre, a fost mandatat de dumneavoastră să participe la ședința primăriei Beceni?

Vicepreședintele CJ Adrian Petre are prevăzută în fișa postului „participarea” inopinată la ședințele consiliilor locale ale primăriilor din județ?

 1,392 total views,  6 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here