Liderul PMP nu scapă de vechile metehne și face alianță cu PSD în speranța că ar mai reuși să capete un dram de putere după eșecul de la alegerile parlamentare! Adrian Mocanu a dat ordin la partid ca singurul consilier pe care îl are în consiliul local al comunei Ziduri să facă alianță cu PSD și să creeze, astfel, majoritatea pentru ca votul să meargă pentru alegerea unui viceprimar PSD la Ziduri. Iată cum, un individ pentru care traseismul nu a fost niciodată o rușine, face din nou un pas care trădează apetența către înșelătorii lipsite de moralitate politică. Același Adrian Mocanu care pretindea, în campania electorală de acum o lună, că are „înclinații” liberale și striga sus și tare că PNL Buzău ar fi făcut înțelegeri cu PSD, demonstrează că a mințit rușinos în scopul de a atrage electorat, în timp ce adevăratele „înțelegeri” politice pentru micile „ciupeli” personale erau făcute de domnul Mocanu, fost deputat PMP, cu PSD.

P.S Quod erat demonstrandum

În videoclipul alăturat este înregistrarea completă a transmisiunii în direct a ultimei şedinţe a Consiliului Local Ziduri, acolo unde unicul reprezentant al PMP a înclinat balanţa în favoarea opoziţiei sau a bunului plac.

Rămâi pe Agora Buzău pentru a vedea cum din cauza secretarei de şedinţă, a majorităţii formate din consilieri PSD şi PMP, locuitorii comunei Ziduri pot plăti taxe şi impozite majorate cu 130%!

VIDEO | Şedinţa extraordinară a CL Ziduri din luna decembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.