Adrian Mocanu şi-a anunţat candidatura la şefia Consiliului Judeţean Buzău. Preşedintele filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal este propunerea liberalilor în cursa pentru mini-parlamentul buzoian. Oficializarea demersului PNL Buzău a avut loc ieri, când echipa condusă de Mocanu jr. a depus documentele necesare la biroul judeţean de circumscripţie. Adrian Mocanu i-a avut alături pe Carmen Ichim, candidatul PNL la Primăria Municipiului Buzău, Claudia Benchescu, deputat de Buzău, Vlad Pufu, senator de Buzău şi echipa de consilieri judeţeni a liberalilor buzoieni.
Iată ce a postat pe Facebook, Adrian Mocanu la câteva minute de la depunerea dosarelor:
„Astăzi, am oficializat candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, alături de lista candidaților pentru funcțiile de consilieri județeni din partea PNL Buzău!
Este o onoare, dar și o mare responsabilitate, să ne prezentăm în fața dumneavoastră cu programul nostru pentru dezvoltarea Buzăului. Acum, mai mult ca oricând, este timpul să introducem o viziune liberală în administrația județeană, care stagnează de prea multă vreme. Consider, de asemenea, că buzoienii ar trebui să nu se încreadă în oamenii trimiși de la București, care sunt plasați în fruntea unei liste și promit rezolvarea problemelor locale. Sunt buzoian. Fetița mea, Adela, este crescută aici. În Buzău este întreaga mea familie și toți prietenii noștri sunt aici. Cunosc în detaliu problematica județului. Cu sprijinul dvs., cu energia mea și a colegilor mei, putem să facem din Buzău un loc mai bun pentru noi toți! Hai PNL! Hai că putem!”- Adrian Mocanu, candidat PNL la şefia CJ Buzău
La fel ca şi în cazul Primăriei Municipiului Buzău, PNL propune pentru Consiliul Judeţean Buzău o listă de consilieri formată din profesionişti şi oameni cu experienţă în domeniul administrativ, precum medicul Adrian Zoican, Viorel Dobre, Cosmin Lazăr, Eliza Vieru sau Sebastian Perţea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.