Carmen Ichim este candidatul Partidului Naţional Liberal Buzău pentru cea mai înaltă funcţie din Palatul Comunal. Cu experienţă consolidată în domeniul administrativ, fost prefect al judeţului Buzău, actualmente şefă a Gărzii de Mediu, filiala Buzău, Carmen Ichim este o alternativă serioasă la primarul în funcţie, social democratul Constantin Toma. Prima femeie cu şanse reale de a conduce Primăria Municipiului Buzău şi-a depus oficializat candidatura zilele trecute. Iată ce a postat Carmen Ichim pe Facebook, imediat după depunerea candidaturii la Biroul Electoral Municipal de Circumscripţie.

„Dragi buzoieni,

Astăzi, cu inimă plină de speranță și determinare, am depus oficial candidatura pentru funcția de primar al municipiului Buzău, împreună cu colegii înscriși pe lista de consilieri municipali. Aceasta nu este doar o candidatură, ci o promisiune către fiecare dintre voi că voi lucra neîncetat pentru dezvoltarea orașului nostru, pentru o comunitate mai sigură și mai prosperă. Împreună, putem construi un Buzău mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare. Contez pe sprijinul și încrederea voastră în această călătorie importantă.
Vă mulțumesc și sper să ne unim forțele pentru viitorul Buzăului!” – Carmen Ichim, candidat PNL la Primăria Municipiului Buzău
Echipa consolidată a liberalilor buzoieni în lupta pentru Palatul Comunal
Carmen Ichim a fost însoţită în momentul depunerii candidaturii de către Adrian Mocanu, şeful „pe judeţ” al PNL, propunerea acestora pentru Consiliul Judeţean Buzău, senatorul liberal Vlad Pufu şi Claudia Benchescu, deputat de Buzău. Pe lista liberalilor buzoieni pentru Consiliul Local al Municipiului Buzău se află nume cu experienţa în procesul administrativ, precum Mirela Petre, Irinel Cîrstea, Vasile Gheorghe sau Silviu Roşioru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.