Operațiunea de căutare a persoanei presupusă că s-a aruncat de pe podul de la Mărăcineni ieri seară a încetat în această dimineață.

Potrivit unei comunicări oficiale a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” din Buzău a fost vorba de o persoană fără adăpost, care susține că a fost întradevărpe pod însă fără a avea intenții suicidale

Vă reamintim, ieri seară în urma unui apel la 112 al unei femei care susținea că a văzut pe podul de la Mărăcineni o persoană care părea că vrea să se arunce în râu, mai multe echipaje ale pompierilor buzoieni au demarat în zonă procedurile de căutare specifice.

Articolul precedentINCENDIU la Scutelnici! Pompierii buzoieni intervin cu două autospeciale
Articolul următorUn tânăr de 18 ani a recuperat crucea, din apele Râului Buzău
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.