marți, aprilie 30, 2024

EVENIMENT | Conferința regională OFA UGIR: despre investiții și dezvoltarea afacerilor

Custom ad 1

Organizația Femeilor Antreprenor (OFA) din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (UGIR) găzduiește o dezbatere de mare importanță pentru regiunea Sud-Est, în Buzău, având discuții practice cu antreprenorii.

Conferința regională, care va avea loc pe 19 aprilie, începând cu ora 09:30, se va axa pe tema investițiilor și dezvoltării afacerilor, abordând două subiecte cheie:
* Actualizări privind dezvoltarea, finanțările din fonduri europene și guvernamentale nerambursabile pentru Regiunea Sud-Est;
* Impactul celor mai recente schimbări fiscale asupra companiilor românești.

Evenimentul se va desfășura în sala Nicu Constantinescu din Primăria Buzău, cu Florentina Mănăilă, Coordonatoarea dezvoltării OFA UGIR Buzău și Mirabela Miron, Președinta OFA UGIR, ca gazde.

Antreprenorilor din zonă li se va oferi o prezentare detaliată, specifică și practică a tuturor oportunităților de finanțare a afacerilor și a comunităților locale.

Orice antreprenor înțelege importanța planificării strategice a afacerii, dar acest lucru poate fi realizat doar prin înțelegerea principalelor surse de finanțare pentru regiune. Prin urmare, acest eveniment, conceput pentru a sprijini antreprenorii și cu discuții practice despre tipurile de finanțări disponibile pentru IMM-uri, este extrem de valoros.

Dacă ești concentrat pe creștere, diversificare, acesta este momentul ideal pentru a obține o perspectivă completă asupra finanțărilor disponibile pentru regiune și asupra modalităților de fiscalizare a afacerilor. Pentru a concepe cele mai adecvate proiecte pentru afacerea ta și pentru angajații tăi.

La încheierea evenimentului, veți avea șansa de a schimba idei și de a stabili noi conexiuni cu toți participanții, într-o sesiune de networking.

Accesul în cadrul conferinței este cu titlu gratuit și se realizează prin completarea unui formular de participare

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole