VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Tânărul bănuit că şi-a incendiat locuinţa din Berca a ajuns la spitalul de psihiatrie Săpoca

Bărbatul bănuit că şi-a incendiat locuinţa dintr-un bloc din Berca a fost condus de poliţişti şi jandarmi la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. În momentul izbucnirii flăcărilor tânărul era singur acasă, mama şi sora lui, cu care locuieşte, fiind plecate.

În urma unui apel 112 prin care se sesiza un incendiu într-un bloc de locuinţe din localitatea Berca, dispeceratul IJJ Buzău a direcţionat la fata locului o patrula din cadrul Postului de Jandarmi Montan din localitatea respectivă. Jandarmii au ajuns în circa trei minute în zona respectivă. În contextul în care incendiul se manifesta vizibil, iar unul dintre locatari a afirmat că în apartamentul respectiv se afla o butelie cu gaz, şeful patrulei a luat rapid decizia de a evacua cele aproximativ 20 de persoane aflate în bloc, activitatea desfăşurându-se în aproximativ patru minute, fiind sprijinită de încă un subofiter jandarm aflat în timpul liber. 

În baza informaţiilor transmise de locatari, jandarmii au identificat un barbat de 23 de ani despre care se susţine că ar fi fost autorul incediului, persoana fiind imobilizată la autospeciala jandarmeriei, ulterior predată lucrătorilor de poliţie pentru investigaţii.

 116 total views,  6 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here