VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

După ce Consilierul județean Iulian Nicoare a devenit președintele organizației județene ALDE Buzău, un alt nume important din Buzău s-a alăturat echipei. Este vorba despre fostul fotbalist Ion Viorel, cel care în 2007 a reușit să promoveze echipa locală de fotbal în Liga I. Ion Viorel nu este străin de politcă, ori administrația publică, el fiind deja la cel de-al doilea mandat de Consilier municipal. Oportunitatea de a-și duce la bun sfârșit planurile pentru dezvoltarea comunității și nevoia de a intra într-un partid care să reprezinte cu adevărat vocea cetățenilor, au fost cele mai importante aspecte care l-au convins pe Ion Viorel să ia acestă decizie. Alături de noua echipă ALDE Buzau, Ion Viorel își propune să aducă buzoienii mai aproape de factorii decizionali.

Text redactat de ALDE Buzău.

588 total views,  1 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10
Articolul precedentSebastian Radu, deputat PSD: „Sumele pentru norma de hrană a pacienților trebuie să crească!”
Articolul următorTestați, testați, testați buzoienii!!!
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!