joi, octombrie 17, 2024

ACTUALITATE | A fost pusă în funcțiune rețeaua de gaze din Mărăcineni

Custom ad 1

În comuna Mărăcineni, situată la doar trei kilometri de municipiul Buzău, proiectul strategic de alimentare cu gaze naturale a fost finalizat cu succes, după o investiție estimată la 91 de milioane de lei. Potrivit declarațiilor președintelui Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, instalația de utilizare a gazelor a fost pusă în funcțiune ieri, marcând o etapă importantă în modernizarea infrastructurii comunei.

A fost pusă în funcțiune rețeaua de gaze din Mărăcineni
A fost pusă în funcțiune rețeaua de gaze din Mărăcineni

#GazlaAragaz la Mărăcineni. Astăzi, la Mărăcineni a fost pusă în funcțiune instalația de utilizare a gazelor, un proiect strategic și un rezultat al unor investiții de lungă durată. Felicitări dl-ui primar Constantin Dumitru și întregii echipe care a făcut posibilă această realizare!”, a declarat Neagu.

A fost pusă în funcțiune rețeaua de gaze din Mărăcineni
A fost pusă în funcțiune rețeaua de gaze din Mărăcineni

Proiectul de alimentare cu gaze naturale a demarat în 2020 și a inclus, printre altele, subtraversarea râului Buzău. Managerul de proiect, Costin Bianca, a explicat că până acum au fost primite aproximativ 1.600 de cereri pentru avizul tehnic de racordare, dintr-un total de peste 4.000 de gospodării din comună. După emiterea acestor avize, fiecare locuință va putea începe lucrările de execuție cu firme autorizate de ANRE.

Finalizarea acestei etape esențiale reprezintă un pas major către modernizarea condițiilor de trai pentru cei peste 15.500 de locuitori ai comunei.

Sursă foto: Petre Emanoil Neagu

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole