POLITICĂ | PNL | După ce și-a ales președintele la municipiu, tineretul liberal din Buzău își alege echipa de conducere la judeţ

0
48

Sunt alegeri la TNL Buzău. Tinerii liberali, unii dintre ei care abia au trecut pragul partidului, alții cu suficientă experiență dobândită în cadrul organizației, își aleg echipa de conducere în cadrul unui eveniment care va avea loc duminică, 10 aprilie, la care sunt așteptați să participe peste 300 de delegați din întreg județul.

Andreea Vintilă candidează la funcția de președinte al Organizației Județene a TNL Buzău. Are 28 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane și a Facultății de Management din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, în prezent, masterandă a Facultății de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.


Nu mă așteptam în urmă cu un an ca viața mea să ia o asemenea turnură. Nu mă vedeam atunci implicată în politică. Implicarea mea a venit însă ca un pas normal, natural, pe măsură ce am început să cunosc oameni care activează în PNL Buzău. Aș fi putut rămâne implicată doar în zona afacerii agricole pe care o deține familia mea, dar am ales să accept provocarea de a o apuca pe propriul drum, de a-mi dezvolta propria carieră și propria personalitate. La acest moment, văd în PNL oameni serioși și sper să reușesc să valorific oportunitatea pe care o am, de a lucra alături de ei”.

Mircea Onetz este candidat la funcția de prim-vicepreședinte al TNL Buzău. Este absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere, în cadrul Universității Transilvania din Brașov iar din 2017 este administratorul unei societăți comerciale cu domeniu principal de activitate prelucrarea secundară a lemnului, în scopul producției de stupi, mobilă și cherestea.


Proiectul meu personal este ca noul suflu de tineri să îmbrățișeze și să profite de viitoarele oportunități ce le sunt oferite de către programele de finanțare europene. Pe de altă parte, dacă nu ne asumăm implicarea acum și vom alege să ne cramponăm de ce am auzit în ultimii 30 de ani : ”politica este doar pentru unii”, “oricum n-o să schimbi nimic”, “ei tot vor fura”, suntem complici și vinovații morali ai nereușitelor societății în care vom îmbătrâni”.

Andreea Șugă candidează la funcția de prim-vicepreședinte al TNL Buzău. Are 21 de ani, este absolventă a Colegiul Național ,,B. P. Hasdeu” Buzău iar în prezent este studentă în anul IV la Facultatea de Drept, Universitatea din București.


Îmi doresc să cunosc oameni noi, să mă dezvolt și să contribui la dezvoltarea societății în care trăiesc. Am ales TNL Buzău pentru că am simțit că este o echipă unită, care muncește pentru proiectele pe care le are și care oferă sprijin oricărui tânăr care își dorește să se implice în rezolvarea problemelor comunității. Chiar dacă aș fi putut alege un alt drum, familia mea deținând o afacere, am simțit că este momentul să aleg TNL și să mă implic în proiectele acestei organizații. Am făcut această alegere pentru că am văzut deschiderea partidului către tinerii din România, tinerii cu dorință de implicare și care doresc să aducă un suflu nou societății din care fac parte. Îmi doresc să inspirăm tinerilor curaj și încredere, să atragem oameni noi și să continuăm perfecționarea membrilor TNL Buzău. Îmi doresc să schimb, atât cât se poate, percepția tinerilor cum că politica este acea zonă întunecată, negativă și să le arăt că în TNL vor găsi un mediu prietenos, cald și oameni plini de optimism și entuziasm

Ovidiu Anghel este membru în Biroul Executiv al TNL România, are 27 de ani, este absolvent al Facultății de Administrație și Afaceri iar în prezent este antreprenor și consultant Fonduri Europene.


Am intrat în PNL fiind inspirat de valorile liberale și de spiritul tânăr pe care l-am întâlnit în organizația PNL Buzău. De fiecare data când merg acasă, în zona de munte a județului Buzau, dat fiind ca sunt născut la Gura Teghii și am crescut la Nehoiu, și văd simplitatea și ospitalitatea oamenilor cu care am crescut și lângă care m-am format, nu pot decât să mă gândesc cum să îi ajut și să fac tot posibilul pentru a contribui la un viitor mai bun pentru aceștia, prin dezvoltarea potențialului turistic și producției, prin sprijinirea localnicilor în atragerea de fonduri nerambursabile.”

inerii care s-au înscris în cursa pentru conducerea organizației județene a TNL Buzău sunt dornici să se implice, sunt deciși să învețe din reușitele foștilor și actualilor lideri politici, dar mai ales sunt hotărâți să evite greșelile acestora. Sunt tineri care vor să se implice nu pentru funcții în partid, nu pentru oportunități de business, ci din dorința de a produce schimbarea în bine, de a nu-i mai lăsa pe alții să decidă pentru destinul pe care îl au în față.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.