Vi-l mai aduceți aminte pe Lucică? Cum care Lucică? Romașcanu, cel care le-a transmis jurnaliștilor să-și bage o… banană-n dos. Cel despre care am scris de 1 aprilie că va fi noul ambasador al României în Botswana, cel care nu a gustat gluma și ne-a acuzat ulterior de lucruri necurate? Ei bine, după o vară stresantă și o pandemie pe măsură, supra-saturat de activitatea sa din plenul Senatului, Lucian Romașcanu, șeful celor 44 de senatori PSD, nimeni altul decât finul lui Marcel Ciolacu, urmașul lui Liviu Dragnea în fruntea PSD, vrea la mare.

La mare distanță de casă, la soare și nu oricum. Lucian Romașcanu inițiase un proiect prin care celor 44 de senatori și consilierilor acestora (sâc, că nu toată lumea are angajată soția ca și consilier la Parlament, precum dl. Lucică) să li se deconteze activitatea de pe litoral, intitulată pompos „team building”.

44 de senatori PSD vor la mare pe banii statului. Au cerut decontarea cheltuielilor pentru un „team building” la Constanta

După inițiativa strălucitoare a senatorului PSD, Lucian Romașcanu a revenit asupra acesteia, precizând faptul că doar consilierilor să li se deconteze cheltuielile efectuate. După ce mai mulți senatori PSD i-au sărit în cap lui Romașcanu din cauza reacției oprobiului public, social-democrații au retras de pe ordinea de zi proiectul inițiat de Lucică.

Speriati de reactii, senatorii PSD si-au retras cererea de a le fi decontate cheltuielile la mare. Cazanciuc da din colt in colt: „A fost vorba de o neintelegere”

Cum ar spune un clasic în viață: „Ghinion!”. Se pare că, anul acesta, trandafirii vor trebui să plătească din buzunarul propriu cazarea, masa și transportul spre Marea Neagră.

Sursă foto: Facebook Lucian Romaşcanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.