Judeţul Buzău se bucură din nou, de câteva săptămâni de un şef la Casa Albă. Un şef stabilit prin Hotărâre de Guvern. Noul prefect al Buzăului este un reprezentant al partidului PLUS, urmare a coaliţiei dintre PNL, partidul de la guvernare şi alianţa USR-PLUS. Este vorba despre Silviu Iordache, un tânăr om de afaceri din judeţ.

Tânărul membru al partidului condus de Dacian Cioloş a reuşit să se facă remarcat încă de la învestirea în funcţie, nu neapărat datorită competenţelor profesionale, ci graţie bolidului parcat chiar în faţa Casei Albe, un Porsche cu valoare de catalog de aproximativ 100.000 de euro. Informaţia a fost furnizată de jurnaliştii site-ului Liber în Buzău, cei care sunt creditaţi şi pentru fotografiile anexate articolului de faţă.

Opulenţa arătată încă din prima zi în Casa Albă i-ar face invidioşi şi pe cei mai avuţi dintre PSD-iştii locali, sperăm totuşi că pregătirea noului prefect este pe măsura numărului de cai aflaţi sub capota roşie a vehicului său. Şi apropo de roşu, la prima întâlnire cu reprezentanţii mass-mediei locale, Silviu Iordache a purtat o cravată roşu-pur. Să fie doar o coincidenţă cromatică?… Rămâne de văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.