VIDEO | Apogeul guvernării PNL. Un râmnicean a decedat la 200 de metri de spitalul din Râmnicu Sărat după ce aştepta ambulanţa de la Buzău

0
152

Situaţie tragică în care au ajuns bolnavii din Râmnicu Sărat. Astăzi, puţin după miezul zilei, un râmnicean şi-a găsit sfârşitul pe treptele din faţă gării din Râmnicu Sărat, la nici 200 de metri de Spitalul Municipal, unitate medicală transformată de Guvernul PNL în spital tampon pentru diagnosticaţii pozitivi cu COVID-19.

VIDEO | ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE!

Din imaginile furnizate de un cititor, se vede clar cu bărbatul agonizează, iar în jurul său mai mulţi concetăţeni încearcă să-i ofere o mână de ajutor. Unul dintre aceştia a sunat la nr. unic de ugenţă 112, însă nu i-a venit să creadă când centralista i-a transmis că ambulanţa va veni tocmai de la Buzău.

„O șansă la viață furată de autorități .S-a întâmplat chiar astăzi în Rm sărat la fix 200 de metri de cel care a fost spitalul nostru, al tuturor.Drum lin intre îngeri, martirul orașului nostru .sa distribuim cu toții să vadă domnul primar şi toate autoritățile care ne-au luat dreptul la viață! !! Salvării îi mulțumim ca a ajuns totusi după 40 de minute. Felicitări pentru ca ați ajutat un om sa ajungă în RAIi.
PS.Sper sa nu fie și săracul om declarat decedat de COVID”, este doar unul dintre mesajele de revoltă ale celor care au asistat la cumplitele scene, potrivit reporterbuzoian.ro

Reclamă Bottom Ad

1 COMENTARIU

  1. si ce treaba are pdl sau fsn sau psd ,
    daca era unul din familia ta bolnav de covid era bine daca era spitalul aproape ,
    decat sa fi facut atata caz il ducea-ti cei 200 m la spital nu asteptati salvarea de la bz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.