Ion Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat Buzău, totodată preşedinte al Camerei Deputaţilor a avut un discurs motivaţional şi futurist în faţa tinerilor social democraţi prezenţi la Sulina, în Tabăra de Ecologizare.

Marcel Ciolacu în tabăra de la Sulina. Sursă foto: Facebook/Ion Marcel Ciolacu

Social democratul care conduce Camera Deputaţilor şi-a bazat discursul pe necesitatea apariţiei unor figuri noi, tinere şi curate în blocul administrativ. Ciolacu şi-a încheiat cuvântare cu un sfat: „… i-am avertizat că, pentru a reuși, trebuie să muncească zi de zi, să înțeleagă lumea în care trăim și să să le demonstreze oamenilor cât de mult sunt dispuși să lupte pentru comunitățile lor…”. Vă redăm în continuare postarea publicată pe pagina de Facebook şi rostită de Marcel Ciolacu în faţa tinerilor, la Sulina.

Marcel Ciolacu în tabăra de la Sulina. Sursă foto: Facebook/Ion Marcel Ciolacu

„Stânga românească are nevoie de un suflu nou, care nu poate veni în niciun caz de la cei care au stat pe funcții ani de zile, ci doar din partea unei noi generații de politicieni cu principii social-democrate. Ei trebuie încurajați să facă un pas în față și să se afirme. Trebuie să ieșim din logica marilor copaci sub care nu mai poate crește nimic și să le dăm această șansă, așa cum partidul a demonstrat recent la Congresul din iunie când foarte mulți candidați tineri au obținut un mare număr de voturi.

Marcel Ciolacu în tabăra de la Sulina. Sursă foto: Facebook/Ion Marcel Ciolacu

Asta le-am transmis tinerilor social-democrați aflați în Tabăra de Ecologizare de la Sulina. Îmi doresc ca ei să reprezinte soluția, iar viitoarele alegeri locale sunt o bună ocazie pentru a începe acest schimb de generații. Vreau să văd cât mai mulți tineri pe liste pentru că din administrația publică locală se construiește o carieră politică solidă. Dar i-am avertizat că, pentru a reuși, trebuie să muncească zi de zi, să înțeleagă lumea în care trăim și să să le demonstreze oamenilor cât de mult sunt dispuși să lupte pentru comunitățile lor.” Ion Marcel Ciolacu, preşedinte PSD Buzău & Preşedinte Camera Deputaţilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.