Unul dintre cei mai apreciați artiști români, Delia Matache (n.r. 37 de ani) va sosi la Buzău, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” pe 9 martie, în cadrul turneului național intitulat „Acadelia”. Spectacolul susținut de artista cu origini buzoiene va începe la ora 20:00.

Delia a acordat un interviu pentru Adevărul.ro în care vorbește despre cariera sa, dar și despre spectacolul „Acadelia” și costurile considerate uriașe ale biletelor.

„Conţinutul acestui show poate dăuna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate conţine urme de ironie, dulceaţă de zmeură şi nişte sâmburi de adevăr. Acest show este recomandat atât sănătăţii dumneavoastră psihice, cât şi vindecării anumitor afecţiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian şi indicele glicemic extrem de scăzut. Pentru o mai bună desfăşurare de forţe, încurajăm pe toată durata spectacolului consumul moderat de dulce“, anunţă organizatorii.

VIDEO | „ACADELIA” LA SALA PALATULUI (2018)

„Costurile financiare sunt uriaşe pentru piaţa din România. Trebuie să stai foarte bine din punct de vedere financiar pentru a putea acoperi un astfel de spectacol. Eu nu mă îmbogăţesc după show. Noi încercăm să acoperim investiţia, e un lucru remarcabil dacă se întâmplă. Deci nu vorbim de câştiguri, poate doar aplauze şi felicitări. Singurul câştig real e că îţi faci damblaua, te joci, creezi. E pentru mine şi pentru publicul meu. Şi poate e bine ca oamenii să ştie din când în când şi detalii de genul acesta. Eu cred că e constructiv ca ei să ştie clar că Delia nu se îmbogăţeşte de pe urma acestor concerte. Dar ele ajută şi pentru că ridică nivelul pieţei. Faci bine şi celorlalţi colegi făcând producţii bune, îi vei angrena şi pe ei să vină să facă, vei fi ca un motor, va începe o mică competiţie“, a explicat Delia pentru Adevărul.ro

Tarifele pentru spectacolul de la Buzău încep de la 60 de lei și continuă, în funcție de categorie cu 100, 150 și 200 de lei pentru zona VIP.

Biletele se vor pune în vânzare de marți, 5 februarie, începând cu ora 8:00, atât la casa de bilete a Teatrului „George Ciprian” (tel: 0740.496.561) , cât și la cele aflate în incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” , dar și în punctele de vânzare iaBilet din Buzau(www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare/).și online pe www.iabilet.ro si www.ticketnet.ro.Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0749.093.093.

Pagina de Facebook a evenimentului de la Buzău: https://www.facebook.com/events/2254863588106310/

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.