joi, aprilie 18, 2024

FOTO | S-a lansat Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni! O iniţiativă bună şi, deocamdată, atât.

Custom ad 1

În faţa a aproximativ 50 de tineri antreprenori buzoieni şi a reprezentanţilor mass-mediei locale, s-a lansat ieri după amiază, în sala de conferinţe a hotelului Pietroasa, COAB – Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni, o iniţiativă a senatorului PNL Vlad Pufu, totodată preşedintele organizaţiei municipale a liberalilor, mogul cu ştate vechi în presa locală şi, inevitabil datorită afacerilor sale, colaborator al partidelor aflate la putere în Buzău, fie ele cu valenţe social-democrate sau de dreapta.

Alături de Vlad Pufu, la eveniment, au mai fost prezenți: Elena Gurguiatu, expert financiar contabil, secretar general al COAB; Ministrul Antreprenoriatului şi Dezvoltării, Constantin-Daniel Cadariu; Cosmin Răileanu, unul dintre antreprenorii de succes din Râmnicu Sărat, fără trecut politic şi Dan Ivaşcu, cunoscut pentru puiul comercializat în cadrul fermei care-i poartă numele, un pendul al mediului de afaceri pe scena politică din Buzău, ultimii doi în rolul de manager al proiectului aflat încă în faşă.

Iată ce a scris pe pagina sa, senatorul PNL Buzău, Vlad Pufu la câteva ore de la încheierea evenimentului:

„COAB a debutat la Buzău. O seară mai mult decât reușită! Prima discuție liberă între antreprenori, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, s-a dovedit foarte utilă.

Formatul pe care l-am inițiat e acela al chestiunilor punctuale care pot genera măsuri pentru îmbunătățirea cadrului legislativ ce vizează firmele și în tot ce poate susține domeniul de business, mai ales în contextul crizei actuale.
Am vorbit despre toate programele de finanțare adresate firmelor mici si mijlocii, ca microgranturi, granturi pentru investiții, pentru capital de lucru, Start-Up Nation, programul de microindustrializare, cel de comerț și servicii de piață și așa mai departe. Ministrul Daniel Cadariu a prezentat toate programele derulate de Minister, ce pot fi accesate și care pot ajuta firmele cu un capital important, atât de la bugetul de stat, cât și din fonduri europene.
La întâlnire au fost peste 50 de participanți – consultanți, manageri de proiect, antreprenori și membri COAB, care au discutat despre cele mai stringente probleme întâmpinate, în căutarea de răspunsuri și soluții.
Astfel de întâlniri pot aduce și genera noi modele de business și un network esențial în afaceri. Cu siguranță că data viitoare vor fi 100 de membri participanți!
O idee bună face cât un grant!”.

 

GALERIA FOTO COMPLETĂ, AICI!

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole