17.2 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

START înscrierilor la Yellow Winter Cup!

Custom ad 1

“Yellow Winter Cup” este o competiție de baschet lansată săptămâna aceasta de organizația de tineret a PNL Buzău, având sprijinul organizației județene, adresată liceenilor din clasele IX – XII, având ca obiectiv specific promovarea baschetului, unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume.

START înscrierilor la Yellow Winter Cup!
START înscrierilor la Yellow Winter Cup!

Liberalii buzoieni își propun să încurajeze cât mai mulți adolescenți și tineri să practice acest sport caracterizat prin finețea, precizia și fantezia exercițiilor tehnice și tactice, dar și orice alt sport sau exercițiu fizic. Baschetul este un sport de echipă, care nu implică agresivitate, punându-se accent pe fair-play, spirit competițional, dar și pe cooperarea cu ceilalți, valori promovate de organizația politică din care fac parte inițiatorii.

Am dat startul înscrierilor la cea mai tare competiție de baschet 3×3: Cupa PNL Buzău – Yellow Winter Cup. Nu trebuie să arunci ca LeBron James pentru a veni alături de noi la Yellow Winter Cup, nu îți promitem spectacol ca în NBA, dar cu siguranță ne vom distra, iar la final, cei mai buni, vor pleca acasă cu premii surpriză.” a declarat Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău, cu privire la această competiție.

Conform regulamentului, pe lângă secțiunea destinată elevilor de liceu, în cadrul întrecerii sportive există și categoria OPEN, pentru participanți din toate categoriile de vârstă, în funcție de numărul de înscrieri.

Înscrierea participanților se poate face până pe data de 20 noiembrie 2022 la adresa de e-mail yellowwintercup@pnlbuzau.ro.

Întrecerea sportivă va avea loc duminică, 27.11.2022, începând cu ora 10:00, la Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Municipiul Buzău.

Se vor juca meciuri 3 la 3, toți participanții vor primi diplome, iar primele 3 echipe clasate din fiecare categorie vor fi recompensate cu premii atrăgătoare.

Regulamentul complet al concursului se regăsește pe pagina de Facebook a competiției Yellow Winter Cup.

Sursă: PNL Buzău

Din deontologie şi respect pentru cititorii săi, publicaţia Agora Buzău marchează materialele care sunt comunicate de presă prin alăturarea titlului a următoarelor simboluri: „(C)”, respectiv a articolelor de promovare, prin (P).

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente