marți, aprilie 16, 2024

ACTUALITATE | Se poate circula pe podul rutier nou de la Cislău, peste Bâsca Chiojdului

Custom ad 1

Instituția Prefectului – Județul Buzău anunță că începând de marți, 31 mai 2022, se circulă pe podul rutier nou de la Cislău, pe DN 10, peste Bâsca Chiojdului. Momentan, obiectivul este deschis traficului pe un singur fir, ceea ce va permite accelerarea lucrărilor de demolare a podului vechi, aflat într-o stare de depreciere accentuată.

Podul rutier nou, de la Cislău
Podul rutier nou, de la Cislău

Începând de astăzi, avem un pod nou-nouț, peste Bâsca Chiojdului, pe DN 10, la Cislău. Pentru oamenii de pe Valea Buzăului faptul că acest pod a fost deschis circulației, chiar dacă momentan doar pe un fir, înseamnă înlăturarea riscurilor la care erau expuși atunci când erau nevoiți să traverseze vechiul pod, aflat în stare avansată de uzură fizică. Este o lucrare, din punct de vedere al traficului, extrem de importantă. Este un pod nou, cu trei deschideri și structură metalică, un obiectiv care va reda siguranța traficului rutier în zonă. Finalizarea investiției a fost posibilă prin prioritizarea acestui proiect și accelerarea lucrărilor de către D.R.D.P. București, administratorul rețelei de drumuri naționale din județul Buzău”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Podul rutier nou, de la Cislău
Podul rutier nou, de la Cislău

Podul de la Cislău, peste Bâsca Chiojdului, este primul construit, după Revoluție, pe rețeaua de drumuri naționale din județul Buzău.

Sursă: Instituția Prefectului – Județul Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole