La sfârșitul săptămânii trecute tinerii liberali din municipiul Buzău și-au ales noul președinte: este vorba despre Andreea Petroșel, în vârstă de 35 de ani, profesoară de științe socio-umane la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hașdeu. Aceasta este doctor în Științele Educației, a fost asistent universitar la Universitatea din București și, din septembrie 2021 și până în martie 2022, a ocupat funcția de inspector școlar general adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Buzău.

Tineretul Național Liberal din municipiul Buzău și-a ales azi președintele. Andreea Petroșel a primit votul celor mai tineri colegi din partid să îi reprezinte ca președinte al TNL Buzău. Andreea este o tânără profesoară la Colegiul Național , cu un parcurs profesional ce poate fi un model pentru alți tineri. M-am bucurat să fiu prezent alături de tinerii din Partidul Național Liberal, care transmit multă energie pozitivă la fiecare întâlnire. Cu toții cu un vibe specific vârstei care cu siguranță va fi sursa unor acțiuni extraordinare, ne-au confirmat încă o dată că PNL este mai întâi de toate o stare de spirit. Baftă echipei aleasă azi! Mult succes, Andreea!”, a scris Vlad Mircea Pufu, senator PNL, pe Facebook.

De asemenea, și deputatul Gabriel Avrămescu, Președinte al PNL Buzău, i-a urat noului președinte al TNL mult succes în noua funcție: ”Suntem mândri că un om valoros pentru comunitatea buzoiană a decis să se implice în politică și să își dăruiască timpul pentru tinerii liberali. Mult succes, Andreea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.