22.7 C
Buzău
marți, octombrie 3, 2023
Mihaela Travel | Agentie de turism

ACTUALITATE | 46.325 de pachete cu alimente pentru persoanele defavorizate din județul Buzău

Începând cu data de 28 aprilie 2022 va începe distribuirea produselor alimentare, tranșa a patra, prin Programul operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate în toate cele 87 de UAT-uri de pe raza județului Buzău.

Produsele vor ajunge în toate primăriile până pe data de 5 mai 2022. Pachetele vor conține făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, conserve de carne de vită și porc, pate, compot și gem. La nivelul județului Buzău vor fi distribuite 46.325 de pachete, prin intermediul primăriilor.

Beneficiarii acestor ajutoare sunt familiile și persoanele singure beneficiare de venit minim garantat, acordat în baza legii 416/2001, persoanele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, persoanele/familiile aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente de alte situații asemănătoare și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, persoanele cu handicap grav sau accentuat, persoanele care locuiesc în așezările informale, pe baza listei comunicate de către reprezentantul legal al UAT-urilor.

Programul operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate se derulează din anul 2018.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -

Cele mai citite articole