10.4 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

”Anul acesta mi-aș dori să avem medicamente pentru că asta este cea mai mare problemă” spune Paul Negoiță, managerul rețelei Iris Pharm

Custom ad 1

Rețeaua de farmacii Iris Pharm este unul dintre cele mai extinse businessuri din retailul farmaceutic regional, cu 63 de unităţi funcționale pe teritoriul judeţului Buzău.

Lipsa medicamentelor şi a resursei umane sunt principalele provocări pentru businessul Iris Pharm, care numără 63 de farmacii în zona judeţului Buzău, potrivit lui Paul Negoiţă, mana­gerul unităţilor farmaceutice.

Anul acesta mi-aș dori să avem medicamente pentru că asta este cea mai mare problemă. M-aș bucura dacă am reveni la normalitate şi am merge pe ceea ce tratăm în general, nu pe salturi create de diferite vârfuri de pandemie. Nu am mai făcut planuri de extindere deocam­dată, am zis să vedem mai întâi cum stau lucrurile. Cea mai mare problemă este cea legată de personal, dacă ai angajați cu probleme de sănătate, se reflectă şi în business, în general“, a spus Paul Negoiţă.

Rețeaua de farmacii Iris Pharm din Buzău a raportat afaceri de 43,4 mil. lei în 2020, înregistrând o creştere de 19% faţă de anul anterior.

Sursă: Ziarul Financiar

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente