Denisa Alina Çoban, fostul lider al organizaţiei municipale a USR Buzău a luat în această seară o decizie importantă, atât pentru viitorul său politic, cât şi pentru organizaţia judeţeană a liberalilor buzoieni. Aceasta s-a alăturat PNL Buzău, mutare prin care formaţiunea condusă de Gabriel Avramescu nu doar că se extinde, dar îşi şi consolidează poziţia de unic real oponent al PSD Buzău.

Iată în întregime comunicatul de presă transmis de liberali în urmă cu câteva minute:

„PNL Buzău mai câștigă un om de valoare în echipă! Președintele Organizației Municipale a USR Buzău, Denisa Alina Çoban a devenit, în această seară, membru PNL Buzău.

Denisa Çoban este un om valoros, muncitor, un plus pentru echipa PNL Buzău, care ne va ajuta să construim frumos viitorul Buzăului. Un om care demonstrează că #SePoate, este un om care se integrează perfect în echipa PNL Buzău.
Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău: “Așa cum am spus încă de la preluarea mandatului de președinte, noul PNL Buzău își va deschide porțile pentru toți cei care gândesc la fel și își doresc să ni se alăture în proiectul Dezvoltăm Buzăul. Îi urez bun venit și îi mulțumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău.”
Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale PNL Buzău: “Mă bucur să primesc în organizația municipală profesioniști în activitatea de partid, buni organizatori și oameni care au demonstrat întâi pe forțele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta.”
Filiala PNL Buzău are porțile deschise oricând pentru oricine își dorește să se alăture echipei active, tinere, dornice să construiască pentru Buzău.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.