PREMIERĂ – Singur între lumi – de Cosmin Pană
Regia: Vlad Trifaș
Distributie:
Bogdan Farcaș, Ștefan Pavel, Cosmin Pană, Mihaela Mardare, Bianca Cuculici, Reka Szasz, Kostas Mincu, Catalin Andrei, Tudor Andronic, Alexandru Beteringhe.
Costume: Iolanda Mutu
Scenografie: Gelu Rîșca
Light design: Bogdan Gheorghiu
Text: Cosmin Pană
Video/Creație/Proiecții: Silviu Apostol
Regie/Muzică: Vlad Trifaș
Co-producție: Teatrul „George Ciprian” / Teatrul Anton Pann

Și oare ce s-ar întâmpla dacă, într-o zi, moartea s-ar îndrăgosti? Imposibil, vor zice unii, iar alții vor zice că multe lucruri sunt imposibile, dar asta nu înseamnă că nu ni le putem închipui. Cine are dreptate în acest conflict nu stă în puterea noastră să stabilim. Ne limităm, așadar, la a spune această poveste, cât de fidel am auzit-o la rândul nostru, în circumstanțe care nu pot fi dezvăluite încă. Tot ce se poate dezvălui, de veți avea curajul să vă alăturați drumului nostru, este că omul înțelept va fi atât de fericit cât i-o îngăduie împrejurările. Iar dacă contemplarea eternității îl face pe-același om să sufere peste măsură, atunci el va afla curând că există chinuri mult mai mari decât o biată eternitate.

Prețul unui bilet este de 35 RON, elevii, studenții și pensionarii beneficiind de reducere (20 de lei/ bilet). Biletele se găsesc la Teatrul George Ciprian sau de la Agenţia de Bilete a Teatrului ,,George Ciprian” din Bdul. Nicolae Bălcescu sau on-line: https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.