joi, iulie 18, 2024

REVELION 2022 | Strălucire, voie bună și relaxare în noaptea dintre ani, la Restaurantul Glamour

Custom ad 1

Noaptea dintre ani este cea mai specială dintr-un an întreg, tocmai de aceea trebuie să ne-o petrecem într-o ambianță deosebită, alături de oameni speciali, dragi inimii noastre. Pandemia ne-a forțat pe toți să ne schimbăm mai mult sau mai puțin viețile, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de petrecerea de Revelion de la sfârșitul acestui an. Cumva, ar trebui să ne-o oferim drept recompensă, mai ales că am fost nevoiți să ieșim din case mai puțin, am socializat mai puțin și ne-am plimbat mai puțin. Merităm să ne facem cadou o petrecere de Revelion deosebită.

Restaurantul Glamour din Buzău, aflat în apropierea Sălii Sporturilor, își merită numele, cu prisosință. Anul acesta și-a schimbat complet aspectul, fiind renovat de noii proprietari, care și-au dorit să creeze un spațiu în care se îmbină clasicul cu modernul. Rezultatul final este unul deosebit: un spațiu plăcut și primitor, care te îmbie la distracție și relaxare. Cu grijă, bucurie și speranța într-un an mai bun, au pregătit o petrecere de Revelion pentru toți cei dornici de a începe noul an într-o ambianță deosebită.

Meniul Revelionului 2022 include feluri variate (aperitive, felul 1, felul 2, tort, cafea și băuturi alcoolice și răcoritoare), pentru toate gusturile, și pentru cei care preferă mâncarea tradițională, dar și pentru cei mai mofturoși. Ca orice petrecere care se respectă, este nevoie și de muzică, iar responsabila cu voia bună din noaptea de Revelion va fi formația Orient din Mizil.

Restaurantului Glamour vă asigură că petrecerea se va desfășura cu respectarea reglementărilor Comitetului Județean de Situații de Urgență și a legislației în vigoare, la seara festivă putând să participe numai cei care dețin un certificat verde digital, certificat că au trecut prin boală sau test PCR negativ, astfel încât toată lumea să se simtă în siguranță. Singura grijă a oaspeților va fi doar cum să se simtă mai bine.

Pentru detalii și rezervări, o voce amabilă și calmă vă va răspunde la numărul de telefon 0722.175.651.

Sursă foto: Facebook

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole