joi, mai 30, 2024

BALTA ALBĂ | Modernizarea drumurilor din Comuna Balta Albă, investiție aprobată prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny

Custom ad 1

Programul Național de Investiții Anghel Saligny, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, aprobat prin OUG nr. 95/ 03.09.2021, oferă unităților administrativ teritoriale din toată țara oportunitatea finanțării unor investiții în vederea dezvoltării infrastructurii locale. Fie că este vorba despre construirea sau modernizarea drumurilor și podurilor la nivel local sau despre înființarea și extinderea rețelelor de canalizare și alimentare cu apă potabilă, toate au ca scop să aducă unitățile administrativ teritoriale cât mai aproape de standarde europene.

Comuna Balta Albă a primit finanțarea mult așteptată pentru modernizarea drumurilor de interes local pe lungime de 8.7 km, deci toate satele din comună (Stăvărăști, Balta Albă, Amara și Băile) vor beneficia de această finanțare în sumă totală de 15.104.425 lei. Însă cel mai important obiectiv al Primăriei Balta Albă rămâne obținerea finanțării pentru proiectul pentru realizarea rețelei de alimentare cu gaze naturale, depus deja de către UAT Balta Albă.

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole