miercuri, iunie 12, 2024

ACTUALITATE | Din toamna acestui an, Universitatea Dunărea de Jos din Galați organizează concurs de admitere și la Buzău

Custom ad 1

Din toamna acestui an, un număr de 160 de tineri pot merge la facultate acasă, în Buzău. Proiectul inițiat de PNL Buzău în campania electorală se va concretiza începînd cu luna octombrie a acestui an.

Marii câștigători ai zilei sunt tinerii buzoieni, viitorii studenți ai Universității Dunărea de Jos Galați, extensiunea #Buzău! În premieră, în această toamnă, urmând același calendar de înscriere, Universitatea Dunărea de Jos din Galați va organiza Admitere și la #Buzău pentru specializările: Drept – 60 de locuri, Agricultură – 50 de locuri, Educație fizică și sportivă – 50 de locuri la taxă. Locurile au fost aprobate recent, prin hotărâre de guvern.” a declarat astăzi, într-o postare pe Facebook, deputatul PNL Gabriel Avrămescu.

Înscrierile se fac atât online cât și în centrele special amenajate. Candidații interesați au la dispoziție pe pagina www.admitere.ugal.ro un Ghid al admiterii ce conține, în detaliu, etapele pe care le au de parcurs, cât și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Îi mulțumesc dlui. prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, Rectorul Universității Dunărea de Jos din Galați pentru deschiderea și disponibilitatea cu care a tratat realizarea acestui proiect atât de important pentru tinerii din #Buzău. Mă bucură enorm că am reușit să acordăm această șansă la educație tinerilor noștri din Buzău și, totodată, șansa Buzăului de a-și păstra tinerii în județ. Am reușit să transformăm o promisiune de broșură electorală într-o realitate atât de mult dorită de buzoieni. Viitorul înseamnă educație!”, a mai declarat Gabriel Avrămescu.

Sursă foto: Facebook

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole