22.1 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

PNL | Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău: ”Votăm pentru România Liberală!”

Custom ad 1

Președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, a participat vineri la întâlnirea liderilor PNL prilejuită de depunerea candidaturii pentru președinția Partidului Național Liberal a premierului Florin Cîțu.

În cadrul evenimentului, Florin Cîțu și-a prezentat moțiunea România Liberală, document care cuprinde programul și viziunea candidatului în ceea ce privește activitatea și strategia PNL, pentru următorii 4 ani.

Mi-am declarat susținerea pentru candidatul Florin Cîțu la șefia PNL întrucât, așa cum am mai spus, consider că e timpul pentru un suflu nou și o schimbare de paradigmă la nivelul partidului. Am participat, astăzi, la întâlnirea de la București, în calitate de președinte al PNL Buzău, dar și ca reprezentant al echipei liberale buzoiene și am semnat moțiunea România Liberală, în numele meu și al colegilor mei, care au votat în majoritate, în Biroul Politic Județean, pentru susținerea candidaturii premierului Florin Cîțu. În ciuda anumitor dezacorduri de păreri, PNL rămâne un partid unit și continuă să-și îndeplinească îndatoririle față de români așa cum s-a angajat. Am discutat cu Florin Cîțu despre următoarele acțiuni ale PNL Buzău și mi-a mărturisit că Buzăul va beneficia de susținere de la centru, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat până acum. Am susținut că reforma politică este necesară, în contextul în care, în ultimii ani, electoratul și-a pierdut încrederea în clasa politică, dezamăgit fiind de modul în care deciziile politice au reflectat o slabă administrație a statului. Sunt de părere că reușita PNL pentru îndepărtarea PSD de la conducerea României, după zeci de ani, nu reprezintă un motiv de relaxare pentru Partidul Național Liberal, ci, mai degrabă, acest lucru determină, cu atât mai mult, mobilizarea Partidului Național Liberal pentru recâștigarea încrederii românilor în clasa politică. În aceste condiții, reforma politică la nivelul PNL central dar și la nivelul filialelor județene poate fi o oportunitate pentru echilibrul partidului”, Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău.

Alegerile interne la nivelul conducerii Partidului Național Liberal, se vor desfășura în cadrul Congresului Național, la data de 25 septembrie 2021.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente