6.1 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

EXCLUSIV! GALERIE FOTO | Colecţia „Flăcău de Ţintău”, plai şi leagăn al culturii buzoiene, de mâine la Muzeul Judeţean

Custom ad 1

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Muzeul Judeţean Buzău continuă seria expoziţiilor unice, de mare valoare şi însemnătate culturală, prin organizarea evenimentului „Flăcău de Ţintău”. Accesul dornicilor bahici, îmbătaţi de cultură şi neo-modernism presărat cu socialism pur, se face gratuit, în baza carnetului „roşu de partid”, cu viza trandafirilor pe anul în curs valabilă. Ceilalţi, oricum nu contează.

Revenind la eveniment, trimisul nostru special, Ghiţă Bombiţă a reuşit să realizeze câteva imagini ale exponatelor care vor fi de mâine pururi, în veci expuse la Muzeul Judeţean Buzău, secţia Pogonele. Iată ce a surprins dibaciul şi iscusitul nostru fotoreporter!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Ghiţă Bombiţă este trimis pe teren. Click aici pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente