9.2 C
Buzău
joi, martie 23, 2023
Google search engine
Acasă#BuzăuVIDEO EXCLUSIV | Săptămâna începe de duminica la Casa Albă! Înviorare la...

VIDEO EXCLUSIV | Săptămâna începe de duminica la Casa Albă! Înviorare la răsărit pentru funcţionarii buzoieni

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Schimbări pe bandă rulantă la cea mai înaltă casă albă din judeţ. Pentru eficientizarea activităţii, cauzată de lipsa de competenţă a unor departamente precum cel juridic, de comunicare sau de conducere chiar, şefii din spatele şefuleţului au decis să pună-n practică prin mânuţele extrem de îngrijite ale ultimului, un program dedicat care va începe în faţa unităţii. Reporterul nostru de teren, Ghiţă Bombiţă, a reuşit să surprindă câteva cadre de la prima activitate din master planul de lansare pe orbită a casei albe. Urmăriţi în clipul alăturat, imagini în exclusivitate:

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Ghiţă Bombiţă este trimis pe teren. Click aici pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments