miercuri, iulie 17, 2024

VIDEO EXCLUSIV | Săptămâna începe de duminica la Casa Albă! Înviorare la răsărit pentru funcţionarii buzoieni

Custom ad 1

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Schimbări pe bandă rulantă la cea mai înaltă casă albă din judeţ. Pentru eficientizarea activităţii, cauzată de lipsa de competenţă a unor departamente precum cel juridic, de comunicare sau de conducere chiar, şefii din spatele şefuleţului au decis să pună-n practică prin mânuţele extrem de îngrijite ale ultimului, un program dedicat care va începe în faţa unităţii. Reporterul nostru de teren, Ghiţă Bombiţă, a reuşit să surprindă câteva cadre de la prima activitate din master planul de lansare pe orbită a casei albe. Urmăriţi în clipul alăturat, imagini în exclusivitate:

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Ghiţă Bombiţă este trimis pe teren. Click aici pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole