Ştefan Nedelcu a fost mâna dreaptă a candidatului Partidului Social Democrat la primărie comunei Cochirleanca. Soarta s-a dovedit cruntă pentru omul care şi-a petrecut circa 5 decenii pe Pământ pentru a ajunge la apogeul vieţii sale în nici câteva zile. Antrenor de dans sportiv, suplinitor de biologie, Nedelcu a ratat cu brio examenul de titularizare susţinut în judeţul Vrancea, după ce a reuşit performanţa incredibilă de a fi notat cu 1 singur punct. Rezultatul excepţional ar face invidios orice social-democrat, dornic să trăiască pe viaţă din bani publici, iar cum un necaz nu vine niciodată singur, performanţa a fost finalul sfertului de oră de gloriei al lui Fane Nedelcu şi a venit la scurt timp după alte două evenimente memorabile.

Cetăţeanul a ţinut capul de afiş al publicaţiilor locale după ce şi-a sărutat forţat o elevă de 12 ani, de la şcoala din Merei, motiv pentru care, după ce i-au fost prezentate imaginile video surprinse de camerele de supraveghere şi-a dat demisia.

Nedelcu este în continuare membru al PSD Buzău, filiala buzoiană nedorind să comenteze situaţia iscată. Ștefan Nedelcu, profesorul-suplinitor plasat în arest la domiciliu după ce a sărutat o elevă de-a șasea.

Potrivit buzoienii.ro, sunt informații că domnul profesor a mai fost implicat în trecut într-un incident cu conotații sexuale. Dar, atunci, s-a pus batista pe țambal, iar evenimentul acoperit de trecerea timpului.

Sursă foto: pagina de facebook a PSD Cochirleanca

 

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.