miercuri, iunie 12, 2024

ACTUALITATE | Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău va avea autospeciale noi de stingere cu apă și spumă

Custom ad 1

La începutul acestei săptămâni, la sediul MAI, în prezența ministrului Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, a avut loc conferința de deschidere a proiectului VIZIUNE 2020, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, activitate transmisă în sistem videoconferință la sediile inspectoratelor pentru situații de urgență județene din țară.

La această activitate a participat prefectul județului Buzău, Silviu Iordache, alături de comanda unității și ofițerii cu funcții de conducere din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă Dezvoltarea si consolidarea capacitații de răspuns la dezastre si la evenimente HILP (High Impact Low Probability) a autorităților responsabile, prin dezvoltarea următorilor piloni strategici: terestru, maritim, aerian, respectiv comanda si control, termenul de implementare fiind 31.12.2023.

Prin cele două acorduri cadru semnate vor fi achiziționate 276 autospeciale de stingere cu apă și spumă (cu capacitate de 4.000 l) și 200 autospeciale de stingere cu apă și spumă (cu capacitate de 10.000 l), valoarea totală însumând 779.670.873 lei cu TVA.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole