duminică, iunie 16, 2024

CULTURĂ | ”Divorțul anului” la Teatrul George Ciprian

Custom ad 1

Pe data de 31 mai, Teatrul George Ciprian va găzdui ”Divorțul anului”, o piesă de teatru adaptată de marele actor Ion Lucian după o idee a unui film celebru din perioada anilor ‘70 și readaptată, după zilele noastre, de regizorul și actorul Ovidiu Cuncea.

În ordinea apariției în scenă, actorii acestei piese de teatru sunt: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu și Aurelian Temișan, scenografia fiind creată de Gabi Albu, iar costumele purtând semnătura Ellidei Toma.

Piesa tratează în mod comic și ironic, cu accente dramatice relația soț – soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre „a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul „ipocriziei conveniențelor moderne”.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de la Teatrul George Ciprian, de la Agenția de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dar și online de pe https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php. Mai multe informații cu privire la spectacole și bilete găsiți pe site-ul www.teatrulgeorgeciprian.ro sau la numerele de telefon: 0740.496.561 și 0760.553.761.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole