Au trebuit să treacă ani şi o schimbare în prima linie ierahică a filialei judeţene din Buzău pentru ca Partidul Naţional Liberal să se constituite într-un grup omogen, puternic, opozant pentru puterea locală, aflată de mai bine de un deceniu în mâinile social-democraţilor. Tânărul Gabriel Avrămescu, fost prefect al judeţului Galati, preşedintele al PNL Buzău şi recent deputat de Buzău a început în cadrul unei emisiuni difuzate la postul local TV Buzău să demaşte afacerile de partid ale primarului Constantin Toma.

Liderul liberalilor a furnizat o serie de informaţii ascunse tacticos de către oamenii din Palatul Comunal. Este vorba despre sumele uriaşe cheltuite de Primăria Buzău, la ordinele primarului Constantin Toma, prin atribuiri directe către societăţi abonate la banul public pentru o serie de proiecte a căror rentabilitate, scop şi impact asupra comunităţii locale bate spre zero.

În cadrul emisiunii difuzate de TV Buzău (vezi aici înregistrarea integrală), Avramescu a dezvăluit sumele uriaşe implicate în tranzacţiile dintre Primăria Buzău şi mediul privat.

VIDEO GABRIEL AVRĂMESCU, PREŞEDINTE & DEPUTAT PNL BUZĂU (sursă: TV Buzău)

În anul în care Primăria Buzău a mărit cu cele mai mari procente din istorie taxele şi impozitele, municipalitatea şi-a propus o serie de proiecte prăfuite, în antiteză cu nevoile reale ale cetăţenilor din Buzău. Mai mult, de-a lungul ultimilor patru ani, banii din Palatul Comunal au fost îndreptaţi constant căţre societăţi a căror cifră de afaceri este alcătuită majoritar din contribuţiile cetăţenilor.

Noua conducere a Partidului Naţional Liberal Buzău, reunită sub comanda deputatului de Buzău, Gabriel Avrămescu reprezintă prima opoziţie reală în judeţul Buzău, un teritoriu roşu, dominat şi condus de ani de zile de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.