10.2 C
Buzău
miercuri, martie 22, 2023
Google search engine
Acasă#BuzăuPNL | Gabriel Avrămescu: Viaductul de la Siriu este o investiție deblocată...

PNL | Gabriel Avrămescu: Viaductul de la Siriu este o investiție deblocată de Guvernul PNL, după 2 ani!

Peste 5,2 milioane de lei vor fi investite pentru ca viaductul Giurca să fie redat traficului greu (de peste 7,5 tone), până în primăvara anului viitor.

Unul dintre cele mai importante drumuri de legătură dintre Buzău și Covasna-Brașov a devenit inaccesibil pentru transportul de mare tonaj încă din 2018, când nivelul de degradare a viaductului a devenit evident. În ciuda expertizei care a demonstrat că viaductul are nevoie urgentă de reabilitare, abia anul trecut au fost alocate fondurile pentru consolidarea construcției de peste Siriu.

Proiectul de reabilitare a Viaductului de pe DN 10 peste Valea Giurca la Lunca Jariștei urmărește consolidarea suprafeței carosabile de 7,80 m, prevăzute cu 2 trotuare pietonale de 1 m lățime utilă, realizate la nivel, hidroizolație continuă pe toată lățimea secțiunii transversale.

De asemenea, infrastructura va beneficia de reparații și protejare suprafețe beton pile, culei, cu mortare speciale. Investițiile guvernului PNL pentru obiectivele strategice de infrastructură sunt prioritare pentru planul de dezvoltare propus de Partidul Național Liberal, în cuprinsul programului de guvernare lansat săptămâna trecută.

Astăzi a avut loc o vizită de lucru a Directorului General Adjunct CNAIR, Ovidiu Barbier și a Directorului General DRDP București, Cătălin Șomolea. Cei doi au verificat stadiul lucrărilor principalelor obiective de investiții proiectelor de infrastructură, reabilitarea viaductului Giurca și noului pod de la Cislău.

COD MANDATAR 11200025 | COMANDAT DE PNL BUZĂU

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments