miercuri, iulie 17, 2024

PNL | Gabriel Avrămescu: Alegem, într-o zi, pentru următoarele 1460 de zile! Pe 6 decembrie, decidem viitorul celor 4 ani!

Custom ad 1

La evenimentele din iarna lui 2017, atunci când sute de mii de români au ieșit în stradă, am știut că va veni momentul în care vom avea puterea să aducem schimbarea! Puterea noastră stă în votul fiecăruia dintre noi, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.
Buzoienii trebuie să știe că votul lor trebuie direcționat către cei care au capacitatea să conducă o țară aflată în dificultate, după 30 de ani de guvernări dezastruoase, susținute de majorități parlamentare care au luptat doar pentru interesele proprii.

PNL este singurul partid care, în cea mai grea perioadă istorică post decembristă, a avut curaj să ia frâiele guvernării țării, cu o economie extrem de fragilă din cauza politicilor fără strategie ale guvernului PSD.

În plină pandemie, cu stocuri zero în spitale, PNL a reușit să gestioneze o criză fără precedent și să mențină în echilibru economic o piață lovită crunt odată cu apariția Covid-19.

În plus, Guvernul PNL reușește să vină, în an electoral, în fața românilor, cu un program de guvernare solid în care cuvântul „investiții” se regăsește în fiecare dintre programele de dezvoltare propuse pentru toate sectoarele economice.

Investițiile stau la baza dezvoltării durabile a unei societăți. PNL este partidul pro-european care a reușit să negocieze 80 de miliarde de euro pentru România, reprezentat fiind de președintele Klaus Iohannis.

Am reusit să obținem fondurile, acum nu ne rămâne decât să construim! Pentru această construcție este nevoie, însă, de oameni profesioniști, oameni cu experiență, capabili să vină cu proiecte pentru dezvoltarea comunităților din toată țara.

Avem 1 miliard de euro la dispoziție pentru extinderea rețelelor de gaze naturale! La Buzău, singurul primar care are proiectul întocmit pentru atragerea de fonduri europene este primarul liberal Gheorghe Firon de la Vadu Pașii.

COD MANDATAR 11200025 | COMANDAT DE PNL BUZĂU

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole