luni, aprilie 15, 2024

Accesul pe stadionul de atletism, doar pe baza unei legitimații

Custom ad 1

Începând de astăzi, 26 octombrie 2020, toți cei pasionați de alergare au acces pe stadionul de atletism. Intrarea se va face doar pe baza prezentării unei legitimații care se eliberează în urma completării unui formular de înscriere, ce poate fi găsit pe site-ul Sport Club Municipal Gloria Buzău. Astfel, persoanele care au completat formularul de înscriere de pe website-ul clubului, își pot ridica permisul de acces temporar începînd cu 23 octombrie până la sfârșitul lunii (în zilele lucrătoare), între orele 09:00 – 14:00, de la sediul clubului SCM Gloria Buzău.

Deoarece dorim să garantăm siguranța utilizatorilor stadionului, clubul va realiza permise de acces securizate și netransmisibile. Până la data la care acestea vor fi însă, gata, utilizatorii care s-au înscris prin formularul de înscriere de pe website vor putea utiliza permisele de acces temporare.

Ulterior, vom reveni cu un comunicat prin care vom anunța termenii și data începând cu care vor putea fi ridicate de la sediul clubului SCM Gloria Buzău permisele de acces permanente.

Menționăm că accesul pe stadion se va face în baza permisului de acces și cu respectarea prevederilor Ordinului Comun numărul 1219/1634/2020 al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, și anume completarea unui chestionar epidemiologic pentru evaluarea riscului de îmbolnăvire cu Covid-19.”, se arată în comunicatul SCM Gloria Buzău.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole