joi, mai 30, 2024

Președintele Consiliului Județean Buzău a înmânat diplome de excelență consilierilor județeni pentru mandatul 2016 – 2020

Custom ad 1

În cursul săptămânii trecute, în cadrul ultimei ședințe, consilierii din mandatul 2016 – 2020 au primit diplome de excelență din partea președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, pentru proiectele derulate în ultimii patru ani.

Deși majoritatea vor fi prezenți în Consiliul Județean și în următorul mandat, președintele Consiliului Județean a ținut să le multumească pentru colaborare: ”Sunt mândru că am făcut parte din Consiliul acesta alături de domniile voastre. Cred că au fost patru ani în care am încercat să dăm tot ce e mai bun în noi, pentru comunitate. Poate de multe ori nu am reușit dar, de cele mai multe ori am reușit!”, le-a spus Petre Emanoil Neagu celor care i-au fost alături în ultimii patru ani.

În urma alegerilor locale care au avut loc în data de 27 septembrie, Petre Emanoil Neagu a obținut un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Buzău, mandat care a fost validat deja încă din data de 12 octombrie, în timp ce mandatele consilierilor au fost validate din data de 15 octombrie de către Tribunalul Buzău.

Componența inițială a noului consiliu a fost modificată, în sensul că Petre Emanoil Neagu, ales în funcția de președinte, a renunțat la mandatul de consilier, ca și Alexandru Stoica, acesta urmând să ocupe funcția de administrator public al județului. De asemenea, au mai renunțat la mandatul obținut deputatul PMP Adrian Mocanu și deputatul PNL Cristi Romanescu.

Ședința de constituire a noului consiliu va avea loc în perioada următoare, urmând să fie convocată de către prefectul județului.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole