11.5 C
Buzău
marți, martie 21, 2023
Google search engine
Acasă#BuzăuCezar Florin Preda și-a anunțat retragerea din viața politică

Cezar Florin Preda și-a anunțat retragerea din viața politică

Unul dintre cei mai vechi politicieni, prezent în viața politică în ultimii 16 ani, Cezar Florin Preda și-a anunțat retragerea din viața politică.

De curând, acesta a declarat într-o emisiune TV că a avut o discuție cu președintele PNL, premierul Ludovic Orban, căruia i-a explicat că are un proiect personal. ”Nu-mi doresc să mai candidez. Sunt de două decenii la vârful politicii. E momentul să vină oamenii tineri. Am vorbit cu premierul, i-am spus că am proiectul meu. E un proiect care depinde de succesul partidului meu”, a declarat Cezar Florin Preda.

Deputat de Buzău în Parlamentul României în perioada 2004 – 2016 (3 mandate), deputat de Dâmbovița în perioada 2016 – 2020 (un mandat), acesta și-a început cariera ca vicepreședinte la Partidului Democrat. Cezar Preda are 61 de ani și a intrat în politică în anul 1999, în timpul președinției lui Petre Roman. A devenit membru PNL în februarie 2005, dupa fuziunea celor două partide PNL si PD. A condus filiala PDL Buzău peste 10 ani, din 2001 până ăn 2014. A fost vicepresedinte al Partidului Democrat, apoi vicepreședinte al Partidului Democrat Liberal, si, din 2014, al PNL.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments