7 C
Buzău
vineri, februarie 23, 2024
Mihaela Travel | Agentie de turism

Cezar Florin Preda și-a anunțat retragerea din viața politică

Custom ad 1

Unul dintre cei mai vechi politicieni, prezent în viața politică în ultimii 16 ani, Cezar Florin Preda și-a anunțat retragerea din viața politică.

De curând, acesta a declarat într-o emisiune TV că a avut o discuție cu președintele PNL, premierul Ludovic Orban, căruia i-a explicat că are un proiect personal. ”Nu-mi doresc să mai candidez. Sunt de două decenii la vârful politicii. E momentul să vină oamenii tineri. Am vorbit cu premierul, i-am spus că am proiectul meu. E un proiect care depinde de succesul partidului meu”, a declarat Cezar Florin Preda.

Deputat de Buzău în Parlamentul României în perioada 2004 – 2016 (3 mandate), deputat de Dâmbovița în perioada 2016 – 2020 (un mandat), acesta și-a început cariera ca vicepreședinte la Partidului Democrat. Cezar Preda are 61 de ani și a intrat în politică în anul 1999, în timpul președinției lui Petre Roman. A devenit membru PNL în februarie 2005, dupa fuziunea celor două partide PNL si PD. A condus filiala PDL Buzău peste 10 ani, din 2001 până ăn 2014. A fost vicepresedinte al Partidului Democrat, apoi vicepreședinte al Partidului Democrat Liberal, si, din 2014, al PNL.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole