miercuri, iunie 12, 2024

FOTO & VIDEO | PNL Buzău şi-a anunțat candidații pentru alegerile parlamentare

Custom ad 1

Miercuri, 21 octombrie, PNL Buzău a anunțat cine sunt ”oamenii care vor schimba Buzăul”, fiind prima formațiune politică locală care și-a anunțat candidații pentru alegerile parlamentare.

Lista PNL Buzău pentru Camera Deputaților este deschisă de președintele partidului, Gabriel Avrămescu. Pe locul doi se află Claudia Benchescu, fost consilier în Parlamentul European și consiliera ministrului Economiei. Claudia Benchescu a obţinut, ulterior, un post de conducere în cadrul Autorităţii pentru Supraveghere Financiară. Pe locul 3 la Camera Deputaților se află omul de afaceri Mircea Posea.

La Senat, primul loc pe listă îl ocupă Vlad Pufu, antreprenor media, președintele interimar al Organizației Municipale PNL Buzău, iar pe al doilea loc este Viorel Holban, președinte al Organizației PNL Râmnicu Sărat.

VIDEO | GABRIEL AVRĂMESCU, PREŞEDINTE PNL BUZĂU

Este o zi importantă pentru noua echipă de conducere a PNL Buzău. Am venit cu susținerea celor 18.874 de buzoieni care au semnat listele de susținere ale candidaților liberali. Suntem o echipă de tineri profesioniști. Suntem o echipă de oameni care s-au întors acasă să-și facă treaba și, împreună, să contribuie la dezvoltarea Buzăului. Am venit aici, în fața buzoienilor, pentru a recâștiga încrederea în clasa politică și pentru a ne pune proiectele în aplicare, pentru a reda comunității care ne-a crescut ceva din experiența noastră și pentru a face acasă ceea ce am învățat și ce putem oferi buzoienilor”, a declarat Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău.

Pregătiți pentru campania electorală, liberalii și-au propus să fie cât mai activi și să le prezinte buzoienilor proiectele pe care le au, proiete menite să ducă la scăderea ratei șomajului, dar și proiecte care să vină în sprijinul tinerilor și care să-i ajute să își aleagă drumul corect în viață, după finalizarea studiilor.

VIDEO | VLAD PUFU, CANDIDAT SENAT PNL BUZĂU

Noi am demonstrat, acolo unde ne-am desfășurat activitatea, că suntem o forță și că putem reprezenta o forță a schimbării. Și asta s-a întâmplat cu fiecare dintre noi acolo unde am profesat. Sunt convins că oamenii care, astăzi,  au venit în fața dumneavoastră sunt oamenii care pot să însemne o schimbare reală a Buzăului”, a subliniat Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole