13.1 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

FOTO & VIDEO | Social-democratul Andi Cristea, numele surpriză de pe lista parlamentarelor!

Custom ad 1

Partidul Social Democrat şi-a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare, ieri, în jurul prânzului. În frunte cu preşedintele PSD, Marcel Ciolacu buzoienii şi-au prezentat oamenii pe care îi propun în următorii 4 ani în Parlamentul României. Înainte de procesul de înregistrare, Ciolacu a declarat:

VIDEO | MARCEL CIOLACU, PREŞEDINTE PSD BUZĂU

„Venim în fața românilor cu cea mai bună listă de candidați. Avem soluțiile și oamenii potriviți pentru a readuce România pe drumul corect. Din prima zi de guvernare! Statul trebuie să lupte eficient cu pandemia. Trebuie luate rapid măsuri corecte și coerente. Sănătatea este cheia pentru educație, pentru locurile de muncă și pentru a crește nivelul de trai. Sunt mândru și de echipa pe care o propunem astăzi buzoienilor. Trebuie să continuăm dezvoltarea Buzăului. Domnul primar Toma are nevoie de sprijin în Parlament pentru a-și putea continua proiectele de dezvoltare. De aceea, PSD vine cu o listă de candidați integri, competenți, profesioniști, toți buzoieni de-ai noștri! Ei sunt cei care trebuie să muncească pentru fiecare buzoian în parte, pentru a continua dezvoltarea Buzăului, pentru a crește nivelul de trai al buzoienilor, pentru a putea proteja sănătatea și susține educația buzoienilor.”

Fostul europarlamentar Andi Cristea candidează pentru un loc în Parlament din partea PSD. Foto: Andrei Piţigoi | Agora Buzău

Totodată, liderul PSD a precizat că preşedintele Iohannis trebuie să renunţe să se comporte ca preşedintele PNL. Ciolacu a făcut apel la preşedinte să promoveze un dialog între forţele politice, pentru depăşirea crizei actuale, mai ales că principalii specialişti în domeniul sănătăţii se află acum la PSD:

„Fac în continuare un apel la preşedintele României să încerce măcar să devină preşedintele tuturor românilor, să scape de această povară de a fi nevoit să mintă, să acopere acest guvern incompetent. Cifrele de astazi ne dovedesc că măsurile urgente care trebuiesc luate nu sunt cele corecte. În continuare consider că România nu este pregătită ca în două săptămâni să intre în campanie electorală. Prioritatea noastră trebuie să fie sănătatea românilor şi dialogul între toate forţele politice. Acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă preşedinte României renunţă să mai fie şi preşedintele PNL”, a declarat președintele Ciolacu.

VEZI AICI GALERIA FOTO COMPLETĂ!

Fostul VP al CJ Buzău, Romeo Lungu se regăseşte pe lista pentru Camera Deputaţilor. Lucian Romaşcanu, (dreapta) finul liderului Marcel Ciolacu este prima opţiune pentru Senat. Foto: Andrei Piţigoi | Agora Buzău

Iată listele complete ale candidaților care și-au depus dosarele la sediul Biroului Electoral Județean:

SENAT
1. ROMAȘCANU LUCIAN
2. SBÎRNEA LILIANA
3. PALCĂU DANIELA
4. BUȘCU ALEXANDRU
5. GHEORGHIU OANA RAMONA CĂTĂLINA

CAMERA DEPUTAȚILOR
1. CIOLACU ION MARCEL
2. CRISTEA ANDI LUCIAN
3. LUNGU ROMEO DANIEL
4. ȚEPELUȘ LAURENȚIU CRISTINEL
5. DAMIAN CLAUDIU CONSTANTIN
6. MATACHE OANA
7. CEPARU FLORIN
8. BOGDAN ION
9. STANCIU COSTIN

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente