sâmbătă, iunie 15, 2024

ACUM LA MURGEŞTI | FOTO. NICI POLIŢIA NU DĂ DE PRIMAR! Primul om al comunei se joacă de-a v-aţi ascunselea cu poliţiştii

Custom ad 1

Situaţie incredibilă la Murgeşti! Ionel Edgar Negraru, primarul social democrat al Primăriei Murgeşti, este căutat de Poliţie după ce a refuzat în mod constant să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, prin eliberarea unui certificat de producător, necesar unui cetăţean de localitate.

În urmă cu câteva minute, Maria Cătălina, unul dintre producătorii apicoli din Murgeşti, ne-a contactat pentru a ne prezenta situaţia de la Murgeşti. Disperată şi ajunsă la capătul puterilor, femeia ne-a povestit păţania prin care trece din cauza a ceea ce pare să fie un abuz grosolan al autorităţilor locale din Murgeşti, conduse de Edgar Negraru.

Cătălina aşteaptă de ore bune în faţa primăriei, eliberarea unui document banal.

În acestă dimineaţă, mai precis la ora 8:30, femeia s-a prezentat la Primăria Murgeşti, acolo unde şi-a achitat taxa pentru eliberarea certificatului de producător, necesar pentru subvenţia din acest an. După ce a plătit, atât şefa Registrului Agricol, Adriana Prion, cât şi primarul în funcţie, Edgar Negraru, singurii îndreptăţiţi să semneze documentul necesar persoanei în cauză, au dat bir cu fugiţii, nerespectând nici măcar programul de lucru. Orele au trecut degeaba, întrucât cei doi au revenit în primărie de câteva ori, refuzând să elibereze certificatul pentru subvenţie. Maria Cătălina a apelat 112 (ora 13:00 aproximativ) în speranţă că situaţia îi va fi rezolvată, asta pentru că termenul limită de depunere a documentaţiei pentru subvenţie la Direcţia Agricolă Buzău este 15 septembrie, iar femeia domiciliază în Focşani. Nici măcar poliţiştii din Murgeşti nu au reuşit să dea de primul om al comunei, asta după ce l-au căutat şi la domiciliu.

Din cauza nepăsării şi a indolenţei, primarul din comuna Murgeşti refuză să îi elibereze unei persoane din comună certificatul de producător necesar pentru subvenţie, fapt care ar putea duce la pierderea banilor de la stat, în acesta an, de către producătorul apicol.

„Este o situaţia tragică! Nu este posibil să stau de la 8:30 până acum (n.r. 13:30) în primărie din cauza faptului că singurele persoane, domnul primar şi doamna Piron nu vor să-mi elibereze un document banal, de care am atâta nevoie! Domnul primar s-a tot întors prin primărie şi mi-a spus în mod constant să-l aştept, că are treabă. Chiar nu are câteva secunde pentru semnarea unei hârtii? Clar, este vorba de rea-voinţă, asta pentru că a doua persoană cu drept de semnătură din Primăria Murgeşti, Adriana Piron şef registrului agricol a procedat la fel ca domnul primar, dând bir cu fugiţii, deşi trebuiau să fie la program. Omul ăsta efectiv fuge de noi! De noi şi de poliţie! Este o foarte mare umilinţă la care sunt supusă!” – Maria Cătălina, producător apicol

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole