luni, aprilie 22, 2024

EXCLUSIV! Fratele primarului din Ulmeni, dublă tentativă de omor? După ce a înjunghiat două femei, a ajuns la Săpoca!

Custom ad 1

La jumătatea lunii iunie, Eugen, fratele primarului Valeriu Armeanu din Ulmeni, a iscat un scandal în urma căruia a înjunghiat două femei. Este vorba despre consoarta acestuia şi fiica vitregă, ambele înjunghiate de mai multe ori. Valeriu Armeanu, edilul comunei din apropierea Municipiului Buzău a încercat să ţină toată tărăşenia ascunsă, mai ales că urmează alegerile locale. În prezent, fratele său este internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, acolo unde încearcă să scape de închisoare din cauza presupuselor probleme psihice pe care le-ar avea.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, vineri, 12 iunie, în jurul orei 17:00, s-a primit un apel prin Serviciul Unic de Urgenţe prin care era semnalat un conflict spontan pe strada Transilvaniei din Municipiul Buzău. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii buzoieni au constatat că un bărbat, Armeanu Eugen, în vârstă de 61 de ani, a înjunghiat de mai multe ori două persoane de sex feminin, în vârstă de 65, respectiv 45 de ani. Potrivit vecinilor, este vorba despre consoarta fratelui primarului Valeriu Armeanu din comuna Ulmeni şi despre fiica vitregă a acestuia. Tot oamenii din zonă ne-au relatat că situațiile conflictuale între aceştia erau la ordinea zilei, mai ales când bărbatul consuma băuturi alcoolice.

„În ziua de 12 iunie, în jurul orei 17.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane din municipiul Buzău au fost agresate prin injughiere în curtea locuinței. O echipă complexă s-a deplasat de îndată la fața locului, stabilind că faptele sesizate intră în sfera violenței domestice. Din verificări a reieșit că, în urma unui conflict spontan, un buzoian de 61 de ani și-ar fi agresat prin înjunghiere, soția și fiica vitregă, în vârstă de 65, respectiv 44 de ani. În cauză au fost demarate cercetări, sub coordonarea parchetului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.” – Ane Marie Vrapciu, purtător de cuvânt Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău

Informaţia potrivit căreia două femei au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe Buzău în seara zilei de 12 iunie a fost confirmată şi de surse din interiorul celei mai mari unităţi medicale din judeţ. Potrivit acestora, Armeanu Gica (65 de ani) soţia atacatorului şi fiica acesteia, Florentina Jugănaru au ajuns internate în spital cu înjunghieri abdominale multiple şi au rămas pe secţia Chirurgie generală vreme de 6, respectiv 4 zile.

Reprezentanţii Spitalului de Neuropshihiatrie Săpoca nu au dorit să comenteze incidentul, invocând dreptul la confidenţialitate al persoanelor internate.

Contactat pentru a confirma informaţia, Valeriu Armeanu, primarul din Comuna Ulmeni, a refuzat să facă orice declaraţie care să clarifice situaţia. Întrebat dacă fratele său a înjunghiat două persoane în urmă cu câteva săptămâni, edilul a răspuns ironic: „Mă, omule, du-te şi plimbă ursu!”.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole