marți, aprilie 16, 2024

VIDEO ANTENA 3 | Felix Rache: “Faptele să fie vorbele mele! Policlinica din Râmnicu Sărat s-a redeschis!”

Custom ad 1

Pro România a anunțat în urmă cu puțin timp la conferința comună a Alianței „Sus Râmnicu”, când atât reprezentanții partidului condus de Victor Ponta, cât și cei ai aliaților noștri au declarat că vom face toate demersurile pentru redeschiderea Policlinicii din Râmnicu Sărat, acum acest lucru este o realitate. Unitatea sanitară din Râmnicu Sărat și-a deschis larg porțile, ca un prim act de normalitate privind activitatea medicală din municipiu!

După cinci luni în care râmnicenii au fost privați de serviciile medicale oferite de Spitalul Municipal și Ambulatoriul de Specialitate, urmare a deciziilor luate la nivel central privind Strategia Națională pentru Combaterea Pandemiei cu COVID 19. Redeschiderea uneia dintre cele mai importante unităţi medicale din oraş aduce un pic de liniște printre noi, iar pacienții pot beneficia din nou de atenția medicilor, fără teama de a fi refuzați ca până acum de teama Covid sau pentru că așa a hotărât puterea galbenă de la București.

PRO România, prin președintele Felix Rache, cât și primarul municipiului Râmnicu Sărat mulțumim, în numele râmnicenilor, celor care au făcut posibil acest lucru, managerului, directorului medical și celorlalți membri ai Comitetului Director, pentru implicare și asumarea acestui demers.

De asemenea, le mulțumim pe această cale, în egală măsură, și celor care prin activitatea ce o vor desfășura vor veni în întâmpinarea pacienților, asigurându-le nevoile medicale! Și nu în ultimul rând, consecvenți crezului nostru, că nevoile semenilor sunt mai presus de orice, împreună cu partenerii noștri, vom continua să facem demersurile necesare pentru a redeschide Spitalul Municipal, acesta fiind obiectivul principal în următoarele două luni!

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole