sâmbătă, iulie 20, 2024

Buzoianca venită din Italia, izolată timp de 14 zile în tabăra de la Arbănaşi

Custom ad 1

Femeia a fost examinată medical şi i-au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor medicale, care au fost trimise la Institutul Matei Balş din Capitală

După ce femeia în vârstă de 52 de ani sosită din Italia a fost preluată de ambulanţă, a fost transportată la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a stat internată câteva ore, într-o aripă a secţiei în care nu se afla niciun alt pacient.

Pe parcursul internării, femeia a fost examinată medical şi i-au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor medicale, care au fost trimise la Institutul Matei Balş din Capitală.

În cursul nopţii, buzoianca a fost preluată de ambulanţa specială şi a fost transferată la centrul de carantină de la Arbănaşi. Aici i-au fost asigurate apă, hrană, produse de igienă şi asistenţă medicală permanentă.  Femeia nu prezintă simptome specifice infecţiei cu Coronavirus şi va rămâne izolată timp de 14 zile.

În Italia, buzoianca îngrijise un bătrân împreună cu o altă femeie. În cursul zilei, pe drumul către casă, aceasta a fost sunată din Italia de colega sa alături de care avusese grijă de bătrân pentru a-i spune că a fost internată la spital cu simptome ale temutului virus.

Buzoianca a coborât în staţia de la Kaufland Eroilor, sfătuită de fiica ei. Femeia este din comuna Largu şi intenţiona să ajungă la familia fetei sale, care locuieşte în zona de nord a municipiului Buzău. A aşteptat timp de o oră echipajele de ambulanţă, păzită de poliţişti cu măşti sanitare pe figură şi compătimită de trecători panicaţi.

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole