TEHNO, cel mai mare showroom de scule electrice de mână și accesorii din Buzău, sărbătorește în perioada 25 – 26 septembrie, 25 de ani de la înființare și își așteaptă clienții într-un cadru festiv, cu numeroase surprize: premii instant, oferte speciale și șansa de a câștiga unul din cele 3 premii mari puse la bătaie în cadrul tombolei aniversare. Mai mult decât atât, în cadrul evenimentului vor fi prezenți și reprezentanți ai celor mai recunoscute branduri din domeniu, care vor face demonstrații, oferind șansa participanților să testeze diverse scule.

Astfel, buzoienii sunt așteptati pe data de 25 și 26 septembrie, între orele 09:00 – 18:00, în parcarea Kaufland din fața magazinului TEHNO, unde vor fi prezenți reprezentanți ai firmelor Bosch, Makita, Metabo, AGT, Skil, Bisonte, Imer, Montolit, Senci, Airmaster, Masalt, Proweld, Telwin, Unior si Media Line care vor face demonstrații cu scule precum: motopercutoare aspiratoare, mașini de debitat, mașini de găurit/înșurubat, polizoare unghiulare, fierăstraie circulare de masă, motofierăstraie și multe altele.

Reduceri de până la 25% la gama de produse selecționate

În plus, clienții care trec pragul magazinului în săptămâna 23 – 28 septembrie, vor putea beneficia și de o serie de oferte speciale la gama de utilaje de construcții marca Imer, Ford Tools și Bisonte, care beneficiază de o reducere de 25%, precum și la gama hobby Skil de mașini de găurit/ înșurubat, ciocane rotopercutoare și polizoare unghiulare, care de asemenea vor avea o reducere de 10%.

Premii pe loc și șansa de a câștiga unul din marile premii ale tombolei aniversare

Reprezentanții TEHNO au pregătit și o tombolă aniversară pentru clienții săi. Astfel, la cumpărături de minimum 500 de lei în perioada 23 – 28 septembrie, aceștia se pot înscrie la tombola, unde pot câștiga unul din cele 3 premii mari puse la bătaie: o mașină de găurit/înșurubat profesională Bosch GSR 18-2-LI PLUS, un ciocan rotopercutor BOSCH GBH 2-26 DRE sau un polizor unghiular mic BOSCH GWS 9-125 S. În plus, în ziua aniversării, toate cumpărăturile sunt răsplătite cupremii instant, la casa de marcat. Câștigătorii tombolei aniversare vor fi desemnați pe data de 30 septembrie, prin tragere la sorți.

TEHNO este un brand cu tradiție în județul Buzău, fiind principalul și cel mai mare magazin de scule electrice de mână și accesorii de la cele mai importante mărci din domeniu: Bosch, Makita, Metabo, Stihl, Ruris etc. De 25 de ani, ne-am asumat misiunea de a fi alături de clienții noștri printr-o gamă variată de produse care să le facă viața mai ușoară, oferindu-le totodată servicii prompte și de calitate, precum și un service autorizat, unde aceștia își pot înlocui piesele și repara sculele. Le mulțumim pentru încrederea acordată și le promitem că vom continua procesul de creștere a satisfacției acestora prin oferirea de produse și servicii competitive, de calitate”,a declarat Dinu Marius, fondatorul TEHNO.

Magazinul TEHNO și-a deschis porțile pentru prima dată în anul 1994 și a evoluat de-a lungul timpului prin integrarea în oferta comercială a unor noi branduri și produse, în funcție de preferințele clienților. Astăzi, showroom-ul măsoară 300 de metri pătrați și comercializează o gamă largă de produse, de la utilaje profesionale de construcții, până la scule electrice de mână și accesorii pentru profesioniști, meșteri și gospodari de la branduri precum: Bosch, Makita, AGT, Skil, Metabo, Bisonte, Imer, Montolit, Senci, Airmaster, Masalt, Proweld, Telwin, Unior si Media Line. În plus, Tehno integrează și un service autorizat, unde clienții își pot repara sculele în garanție și post-garanție. Magazinul Tehno este situat pe Str. Frasint, nr. 17, în parcarea Kaufland Nord Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.