Consiliul Local Municipal Buzău, prin Primăria Buzău oferă anul acesta 1,56 de milioane de lei (15,6 miliarde de lei vechi activităţilor dedicate sectorului ONG). Programul anual de finanţare a fost aprobat prin hotărârea nr. 102 din 24 aprilie 2019 a CLM Buzău pentru aprobarea bugetului Municipiului Buzău, iar bugetul acestuia se va împărţi, ca până acum în 5 ramuri eligibile pentru finanţarea nerambursabilă.

Repartizarea bugetului pentru Concursul Local de Proiecte în 2019

Extras din Anunțul de participare la programul pentru acordarea finanțărilor nerambursabile din fonduri publice, publicat pe site-ul Primăriei Buzău

De aici puteţi descărca anexele pentru sesiunea de finanţarea nerambursabilă din acest an.

Ce entităţi sunt eligibile pentru finanţare?

Potrivit metodologiei postate pe site-ul municipalităţii, pentru a beneficia de fonduri nerambursabile din partea Primăriei Buzău trebuie îndeplinite cumulativ o serie de condiţii. Entităţile juridice trebuie constituite în baza Legii 350/2005, participarea urmând să se facă şi-n funcţie de dispoziţiile privind aprobarea ghidului solicitantului pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul local al Municipiului Buzău a proiectelor de interes local, nr. 628/ 3 mai 2017. Acestora li se adaugă enităţile religioase şi persoanele fizice, cu iniţiative la nivel local.

Proiectele se depun în perioada 24 iunie 2019 – 24 iulie 2019, ora 16:30 la registratura Primăriei Municipiului Buzău.

În vederea participării la procedura de selecţie, solicitanţii sunt obligaţi să prezinte la camera 1 din Palatul Comunal, declaraţia de imparţialitate prevăzută în anexă legii nr. 350/2005 şi în anexa B din ghid. Din aceeaşi locaţie, se poate procura gratuit şi documentaţia pentru elaborarea şi prezentarea propunerii de proiect.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.