3.2 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

DIN TRAFIC | 245 de amenzi, 12 permise de conducere reţinute și 3 dosare penale, activitatea poliţiştilor de la Rutier în ultimele 24 de ore

Custom ad 1

În cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore pentru disciplinarea participanţilor la trafic, poliţiştii rutieri au aplicat 245 de sancţiuni contravenţionale, au întocmit trei dosare penale şi au reţinut în vederea suspendării 12 permise de conducere.

37 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză, împotriva a doi conducători auto fiind luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile. Cea mai mare viteză a fost înregistrată pe DN2 E85, în localitatea Poșta Câlnău, respectiv 113 km/h, la volanul autoturismului aflându-se un ieșean în vârstă de 24 de ani.

Celelalte permise de conducere au fost reţinute pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea pietonală și auto, nerespectarea regulilor de trecere la calea ferată, nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii cu atribuții în domeniu au întocmit ieri trei dosare penale. Două dintre acestea au fost întocmite după ce polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Buzău au depistat în trafic, pe raza municipiului Buzău, doi conducători auto de 19, respectiv 26 de ani, ambii din județul Buzău, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. Celălalt dosar penal a vizat conducerea unui autovehicul având acest drept suspendat, “protagonistul” fiind un buzoian de 36 de ani

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente